Vianoce sú už za rohom. Určite má každý z nás v tomto období plné ruky práce a hlavu plnú úloh, ktoré sú ešte pred nami. V tomto období sa okrem nás samotných zaujímame akosi prirodzene viac aj o ľudí okolo nás. Prispievame na potravinové zbierky, posielame darčeky dôchodcom či poskytneme finančný dar núdznym. Každým rokom sa zväčšujú počty tých, ktorí potrebujú našu pomocnú ruku.

Tento rok nie je výnimkou, ba priam naopak. Situácia okolo koronavírusu si vyžiadala svoje obete. Viacerí utrpeli zdravotne, niektorí zaplatili tú najvyššiu daň a mnohí ostali vo finančnej neistote. Aj rodiny nášho kraja pocítili koronakrízu na vlastnej koži. My v Nadácii im chceme ešte viac ako inokedy podať našu pomocnú ruku. Sami to však nezvládneme. Potrebujeme vás a vaše ochotné srdcia. Projekt Vianočné prekvapenie z Nadácie ŽSK má za cieľ podporiť finančne rodiny, ktoré nemajú dostatok financií na nájom, na zaplatenie energií, či nákup potravín. Vám za odmenu pošleme malý darček, ktorým chceme vyjadriť našu vďaku ako aj vďačnosť rodín, ktorým takouto cestou pomôžete prežiť čarovné Vianoce.

Ako na to? Stačí, keď kliknete tu a objednáte si Vianočné prekvapenie cez objednávkový formulár. Vypíšete vaše meno, adresu a počet prekvapení. Obratom dostanete mail s inštrukciami na zaplatenie vašej objednávky. My pošleme váš finančný dar rodine v núdzi a vy dostanete od nás malé vianočné poďakovanie. Takýmto spôsobom sa potešíme navzájom a prežijeme naozaj štedré Vianoce.

Úvodná fotografia: www.pexels.com