nadacia@zilinskazupa.sk

Nadácia ŽSK pre podporu rodiny, Ulica republiky 1, 010 01 Žilina

Benefičný koncert

KONCERT ZRUŠENÝ!!!

Je nám ľúto, tešili sme sa! Verím, že sa ešte niekedy stretneme v lepších časoch. Zachovajte nám vašu priazeň a podporte aktivity pre ľudí v kraji, ktorí nesú príliš ťažký batoh nešťastia. ĎAKUJEME. Číslo účtu verejnej zbierky: SK05 0900 0000 0051 5416 9506

Už o necelý mesiac sa v priestoroch Bábkového divadla v Žiline uskutoční Benefičný koncert na podporu Nadácie ŽSK a Rodinného centra. Svojim hudobným umením podporia rodiny nášho kraja Pavol Helan a trojica hudobníkov (Anna Brezániová, Marek Pastírik a Michael Berki) zo žilinského konzervatória. Koncert je spojený s odovzdávaním Ceny Antona Neuwirtha a výťažok z neho bude použití na činnosť Nadácie ŽSK a Rodinného centra v Žiline.

Lístky bude možné zakúpiť priamo v Nadácii ŽSK (Ul.Republiky 1, Žilina), telefonicky na čísle 0948 386 342 alebo prostredníctvom tohto objednávkového formulára.

V mene nás ako aj v mene Žilinského samosprávneho kraja a Fóra života Vás srdečne pozývame.

Benefičný koncert Nadácie ŽSK

Úvodná fotografia: www.pixabay.com

KONCERT ZRUŠENÝ!!!

Benefičný koncert Nadácie ŽSK

Úvodná fotografia: www.pixabay.com

Intenzívna rehabilitácia pre mladého Alexa v Adventnom kalendári od Nadácii Kia Slovakia!

S veľkou radosťou oznamujeme, že žiadosť pre nášho mladého Alexa bola vybraná v rámci projektu Adventného kalendára Nadácie Kia Slovakia a to 21.12.2023! Tešíme sa, že sme v adventnom čase mohli potešiť Alexa a jeho rodinu. Grant z Adventného kalendára bude pre Alexa veľkým krokom vpred,

Niečo sladké, niečo slané, niečo teplé: Balíčky pre rodiny veľmi potešili.

Zamestnanci Úradu Žilinského samosprávneho kraja sa s radosťou angažovali v dobrovoľníckom projekte "vianočné balíčky pre rodiny v núdzi" s cieľom priniesť úľavu a hrejivé chvíle tým rodinám, ktoré  to v týchto časoch potrebujú. "Niečo sladké, niečo slané, niečo teplé, niečo mäkkučké, niečo voňavé, niečo užitočné, niečo